Uusi Alku

helmikuuta 21, 2017Heräsitkö tänäkin aamuna ajatukseen, että ei helvetti, pitääkö taas jaksaa töihin lähteä, taas yksi samanlainen päivä kuin kaikki muutkin? Oletko kyllästynyt arkeesi, työhösi ja mahdollisesti koko elämääsi? Kaipaatko jotain uutta, muutosta? Oletko väsynyt ainaiseen puurtamiseen kiireessä, paineessa ja juoksemassa kalenteri kädessä paikasta toiseen? Onko elämäsi pelkkää rutiinia, rahat vähissä tai kokonaan loppu, luottotiedot menneet? Teet varmasti paljon asioita niinkun minäkin teen, mutta teetkö sellaisia asioita mitä OIKEASTI haluat tehdä vai onko elämäsi suurimmalta osin suorittamista päivästä toiseen? Kuulostaako tutulta? Jos näin, olet ehkä tullut oikealle sivustolle.

Noniin, tässä sitä nyt sitten ollaan itsekin, blogia kirjoittamassa :D En olisi koskaan uskonut tätäkään päivää tulevan, en koskaan. Pitää tunnustaa alkuun heti yksi juttu, en ole lukenut blogeja, en sitten yhtä ainuttakaan, en koskaan. Itseasiassa olen aina pitänyt näitä juttuja turhanpäiväisinä asioina jopa hieman naurettavina, olen sellainen vanhanliiton mies. Saa nyt sitten nähdä, mitä tästä nyt oikein tulee. Mutta täytyy kuitenkin myöntää, että on kyllä hyvä olo alkaa tätä kirjoittaan, olo on vähän kuin pikkulapsena jouluaattona. Innolla odotan tulevaa sekä mikä tärkeintä, muutosta elämääni.

Blogissa tuon sinulle esille omia kokemuksia, ajatuksia, näkemyksiä sekä tekemisiä joilla pyrin parantamaan elämänlaatuani. Tuon esille asioita, joita jätän vanhasta elämästäni taakse ja mitä pyrin uudessa elämässäni toteuttamaan. Blogissa tuon esille lisäksi myös ajatuksiani mm, kulutusyhteiskunnasta, rahan vallasta, hyvinvoinnista, terveydestä, terveellisestä ruokavaliosta sekä rajojen rikkomisesta. Blogin tarkoituksena on siis jakaa asioita matkastani ja muutoksestani toisenlaiseen elämään. Muistutuksena kaikille, että tässä ei ole tarkoituksena antaa suoranaisia neuvoja tai vastauksia kuinka tai miten kenenkin kannattaa toimia paremman elämän, onnellisuuden tai mitä kukin elämältään toivoo, etsii tai haluaa. Tämä minun tuleva polkuni ei ehkä sovellu sinulle eikä sen tarvikkaan. Jokainen kulkee ja valitsee omat polkunsa, minne se polku ikinä viekään. Itse olen tullut kuitenkin oman polkuni risteyskohtaan, kohtaan josta tämä blogi tulee kertomaan. Tämä tulee olemaan MINUN oma tarinani muutoksesta onnellisempaan elämään.


Tarkoituksena on siis miettiä, pohtia ja herätellä minun ja sinun ajatuksia elämänmuutoksesta, pääsyä pois tästä kulutusyhteiskunnasta ja oravanpyärästä kohti vapaampaa ja laadukkaampaa elämää. Tämä blogi on itselle työväline seurata muutokseni editymistä ja purkaa omia näkemyksiä ja kokemuksia teille lukijoille jotka mahdollisesti mietitte samoja asioita elämässänne. Haluan samalla rohkaista sinuakin tekemään asioita, joita haluat tehdä jotka oikeasti tuntuu sisimmässäsi oikeilta, mitä ne sitten onkaan. Lukemalla blogiani, pääset kokemaan tämän minun reissuni, minun valintani, minun matkani joka tulee muuttamaan elämäni täysin, toivottavasti sinäkin saat tästä intoa ja uskoa elämäsi muutokseen.

Tästä se reissu sitten alkaa...You Might Also Like

0 kommenttia

Facebook

Suosituimmat

Instagram