Anna Puhdasta Vettä, Anna Toivoa

toukokuuta 23, 2018


Joka päivä, maaseutuyhteisöissä ja köyhissä kaupunkikeskuksissa Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, satoja miljoonia ihmisiä kärsii puhtaan ja turvallisen veden puutteesta. Yhtä valitettavaa on, että 2.4 miljardia ihmistä elää ilman riittävää sanitaatiota. Joka päivä miljoonat naiset ja tytöt joutuvat kävelemään useita kilometrejä kerätäkseen vettä puroista ja pienistä lammista, joka sairastuttaa heidät ja heidän perheensä. Kontaminoituneen veden aiheuttamaan ripuliin ja huonoon hygieniaan kuolee yksi lapsi joka minuutti. Tämä on enemmän kuin HIV/Aids, malaria sekä tuberkuloosi tappavat yhdessä.

Puhtaan veden puute on oikeasti iso ongelma, ympäri maailman! Liian moni ihminen kärsii nykypäivänä puhtaan veden puutteesta. Sinä ja minä voimme kuitenkin muuttaa sitä. Tee pieni lahjoitus ja auta, anna vettä, anna toivoa. Jokaisella meillä pitäisi olla oikeus puhtaaseen veteen. Haluan antaa oman panokseni maailmaan ja ihmisten hyvinvointiin. Siksi loin The Water Project- organisaatiolle oman varainkeruun, puhtaan veden puolesta.

The Water Project on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on tehnyt jo kymmenen vuoden ajan luotettavia vesihankkeita Saharan eteläpuolisen Afrikan yhteisöille. The Water Project- organisaatio auttaa yhteisöjä, jotka kärsivät puhtaan veden puutteesta tarjoamalla koulutusta, asiantuntemusta ja taloudellista tukea vesihankkeiden rakentamiseen.

Toivottavasti harkitsette lahjoitusta, pienelläkin avulla voi olla iso merkitys. Lahjoituksellasi ja tuellasi voimme taata puhdasta ja turvallista vettä Afrikassa oleville yhteisöille.

Linkin kautta pääset tekemään lahjoituksen.


Kiitos

You Might Also Like

0 kommenttia

Facebook

Suosituimmat

Instagram