Kesä 2019

helmikuuta 22, 2019


Moro Kaikille

Pahoittelut, että viimeaikoina sivut ei ole oikein päivittyneet. Siihen on montakin eri syytä. Vajaa vuosi on ollut aika mylläkkää vähän joka suunnalta, omien ajatusten kanssa, ero, muutto ja kaikkea muuta isompaa ja pienempää sekamelskaa. Nyt tilanteet alkaa helpottumaan ja saa paremmin omia ajatuksia kasaan, pystyy taas hengittämään. Viime kesän reissu oli ja meni. Valitettavasti reissu jäi silloin kesken, enkä pystynyt viemään sitä loppuun, niin kuin olin suunnitellut. Onnekseni matkan päättyminen ei ollut sinänsä minusta kiinni, oli tiettyjen perheasioiden takia pakottava tarve palata Tampereelle. Asiat oli laitettava tärkeysjärjestykseen.

Joskus syksyn pimeinä tunteina sain tehtyä Cycling Around Finland - For Clean And Safe Water- tempauksestani videon valmiiksi Youtubeen, joka kanavaltani löytyy ( My Journey To Happiness ). Talvi alkaa onneksi kohta tehdä loppuaan. Olemme saaneet kylläkin nauttia hyvästä talvesta! Olen saanut kirjoitettua kaikesta huolimatta viimekesän reissusta noin puolet, eli kyllä se kirja vielä valmistuu! Tällä hetkellä olen tarinoissani Ylitornion paikkeilla.

On taas aika suunnitella uusia reissuja. Mitä tämä vuosi tulee pitämään sisällään? Näillä näkymin muutamien lyhyempien ulkomaan matkojen lisäksi yhdestä kahteen pitempää pyöräreissua. Tarkoituksena on taas tehdä hyväntekeväisyyttä ja olenkin ollut yhteydessä pariin järjestöön, joiden kanssa alan hiomaan yhteistyötä ja katsotaan, kuinka asiat etenevät. Pyrin parin viikon sisään saamaan asioita jotenkin lukkoon, jotta pystyn muita, reissuihin liittyviä asioita suunnittelemaan.

Alkuperäinen suunnitelmani minkä haluaisin toteuttaa, oli polkea Tampereelta Iraniin. Juttelin kuitenkin lapsieni kanssa ja yhteistuumin päätimme, että tänä kesänä 3-4 kuukauden reissu ei ole paras mahdollinen. Tästä alkoi hioutua suunnitelmat uuteen uskoon ja tällä hetkellä tarkoituksenani on polkaista sellainen puolentoista kuukauden siivu. Matka kohde on ajatuksissani, mutta katsotaan kuinka saan suunnitelmani avustusjärjestöiden kanssa järjestettyä/sovittua. Reissua varmaan siis taas pukkaa ja avustus kohde on eri, kuin viime kesänä.

Pyrin päivittelemään kuulumisia ja sivuja nyt kevään aikana enemmän.

Hyvää perjantaita ja tulevaa viikonloppu!

Tero ❤

You Might Also Like

0 kommenttia

Facebook

Suosituimmat

Instagram