6.5.19 - On The Road Again

maaliskuuta 04, 2019Järjestän kesällä 2019 hyväntekeväisyystempauksen yhdessä Hope ry:n kanssa. Toukokuun 6. päivä lähden polkemaan fatbikella kohti Bulgariaa. Reittini kulkee Baltian, Puolan, Ukrainan, Moldovan, Transnistrian ja Romanian kautta Bulgariaan. Matka loppuu kesäkuun loppupuolella ja kilometrejä matkalle kertyy reilu 3500 km. Laitan renkaat pyörimään ja haluan omalla panoksellani konkreettisesti auttaa suomalaisia vähävaraisia lapsia ja lapsiperheitä, antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen.

Maanlaajuinen tavarankeräyskampanja käynnistyy yhdessä Hope ry:n kanssa 6.5.19 ja päättyy 20.6.19. Kerään tempauksellani yhdistykselle hygieniatuotteita, joista yhdistyksellä on huutava tarve. Varainkeruu käynnistyy jo ennen matkaani ja päättyy 20.06.19. Rahalahjoitukset käytetään vähävaraisten lapsiperheiden ja huostaan otettujen lasten tukemistyöhön. Lisätietoa asiasta tulee myöhemmin lisää :)

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry perustettiin vuonna 2009. Hope toimii vapaaehtoisvoimin ja toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Vuonna 2018 Hope ry auttoi 8311 perhettä ja apua saaneiden lasten määrä kohosi 19 894:n. You Might Also Like

0 kommenttia

Facebook

Suosituimmat

Instagram