Maanantai lähestyy

kesäkuuta 14, 2018


Enää muutama päivä ja karavaanini nytkähtää liikkeelle. Nyt alkaa jo oikeasti jännittämään, koskaan aikaisemmin en ole näin isoa juttua tehnyt. Hiki tuntuu virtaavan vaikka metriäkään vielä poljettu mutta eikös jotenkin niin ole sanottu, että elämä alkaa kun menee omalta mukavuusalueelta pois? Saa nähdä pitääkö väite paikkaansa. Koko toukokuu ja kesäkuun alkukin ollut aivan upeaa keliä. Mitäs tapahtuu sitten ensiviikolla...vettä sataa ja kelitkin kylmenee, että näin...Mutta eiköhän 3kk matkalle muutama hyvä kelikin osu kohdalle.

Viimeiset päivät olleet todella kiireisiä, tavaroiden huoltamista, hankkimista, sponsoreiden tapaamista ja kaikkea muuta taivaan ja maan väliltä. Nyt on kuitenkin kaikki tavarat hankittuna, joten yksi ”päänvaiva” vähemmän. Huomenna on pari tapaamista yhteistyökumppanien kanssa ja illalla pitää pakata koe mielessä kaikki tavarat laukkuihin. Tavaraa tulee olemaan aika paljon, koska Suomen kesässä saa olla melkein talvivaatteetkin mukana. Yritän kuitenkin karsia kaiken turhan tavaran pois. Viikonloppuna yritetään hieman jo hidastaa vauhtia mutta viimeistään matkalla nautitaan vapaudesta ja kiireettömyydestä.

Westerback 1897 sponsoroi minulle aivan mahtavan, Suunto Essential Stone- kellon. Kello on premium tuote, joiden laadusta ei ole tingitty tippaakaan, sillä ne kootaan ja testataan Suomessa. Suunto Essential Stone on kestävä malli, joten se sopii hyvin tulevaan seikkailuuni. Ilves kauppa lahjoitti minulle ison kasan laadukkaita ja tyylikkäitä Ilves tuotteita. Näitä kannan ylpeänä matkallani, samalla saan mainostaa ympäri Suomen, Suomen parasta urheiluseuraa, Meidän seuraamme. Tattoomika Tampereelta tatuoi jalkaani käsittämättömän hienon tatuoinnin. ”Passion” teksti kuvastaa intohimoani seikkailuihin ja omien unelmien toteuttamiseen. The Black Widow tatuoi selkääni logoni. Logo muistuttaa minua elämänmuutoksesta, jota olen suorittamassa. Tattoo Studio Black Arts tatuoi käteeni ”Courage” tekstin. Kulkiessani tuntemattomilla poluilla, tatuointi muistuttaa rohkeudesta, jota tarvitsen matkallani. Kilpisjärven Retkeilykeskus on lupautunut majoittamaan minut, mikäli saavuttuani on tilaa vielä jäljellä. Tällä viikolla kävin hakemassa myös Silkkipaino Tam-Folion painamat vaatteeni. Vaatteet näyttävät hyviltä ja työn jälki erittäin hyvä.

Haluan kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, kaikkia ihmisiä ketkä ovat tsempanneet, kannustaneet ja tukeneet minua, se tuki on ollut todella tärkeää! 

You Might Also Like

0 kommenttia

Facebook

Suosituimmat

Instagram