Lähtöön alle kaksi viikkoa

kesäkuuta 06, 2018

Hieman kuulumisia, mitä on tapahtunut tässä muutaman päivän sisällä. Blogini sekä Facebook- sivuni on saanut paljon huomiota, mikä on tosi yllättävää, mutta tosi hienoa! Kiitos teille kaikille. Ehkä jonain päivän sivullani on 1000 tykkäystä! Joten talkoot pystyyn vaan sitä varten, jotta myös varainkeruuni saisi myös arvoisensa huomion!

Mitä itse reissuun tulee, pikku hiljaa alkaa oleen kaikki tarvittava tavara hommattuna (niillä kuitenkin mennään mitä löytyy). Tänään kävin hakemassa uudet takalaukut ja pari muuta tarviketta, mistä voi olla matkalla hyötyä. Pari asiaa vielä kuitenkin puuttuu, makuupussi pitäisi vielä jostain löytää sekä pehmustetut pyöräilyshortsit olisi mukava lisä matkaan. Jos jollain on hyviä ideoita, mielelläni kuuntelen. Matka on tarkoitus tehdä mahdollisimman pienellä budjetilla, joten kaikki pienempikin apu otetaan vastaan.


Aivan uskomattomasti porukka kannustanut, avustanut ja lähtenyt mukaan! Kiitos kaikille teille, yrityksille sekä yksityisille. Näätämössä Rajamotelli sekä Hailuodossa Majakkapiha ovat tarjonneet sängyn yöksi lainaan. Jos joku vielä haluaa auttaa majoituksessa, aktiviteeteissä, elämyksissä, vinkeistä mihin kannattaa mennä, ihan mistä vaan, niin otan kaiken avun ja vinkit erittäin mielelläni vastaan. Matkallani olisi aivan ihana tavata ja tutustua uusiin ihmisiin! Joten ottakaa rohkesti yhteyttä ja pysäyttäkää kikkarilla, rillillä, tien päällä, kaupan pihassa...ihan missä vaan. Laittakaa sähköpostia tai facebookissa viestiä, mikäli on jotain vinkkiä tai tarjota apuja tms.

Kävin eilen hakemassa Trekin sponsoroimat, Brontrager säänkestävät ajovarusteet polkupyörien erikoisliike Sportaxista Tampereelta. Bontragerin takki ja housut olivat aivan uskomattoman hyvät, housuissa ledivalot ja kaikkee :) Lisäksi pahvilaatikossa oli miellyttävä yllätys. Laatikossa oli erittäin laadukas, Bontrager Flare R Takavalo, joka tuo turvallisuutta matkaani. Näillä kelpaa ajaa huonoimmissakin Suomen ja Norjan keleissä.


Samalla reissulla vein matkalleni lähtevät vaatteet silkkipaino Tam-Folioon painatettavaksi. Tam-Folion tyypit lupautuivat painattamaan sovittua suuremman määrän tuotteita, josta olen enemmän kuin iloinen. Ensiviikolla saan painetut vaatteet itselleni, joka on ihan törkeen hienoa! Toivottavasti mahdollisimman moni ihminen huomaa logoni ja tulee kyselemään matkani tarkoitusta.

Paljon muutakin on tapahtunut. Bikester- pyöräilykauppa sponsoroi minulle retkeeni sopivat pyöräilykengät. Nyt kelpaa sotkee uusilla, laadukkailla pyöräilykengillä Suomea ympäri. Kalajoen Latu- lupasi kajakin varusteineen juhannukseksi lainaan. Aivan mahtavuutta lähteä kajakoimaan saaristoon, missä koskaan en ole ollut, kokemaan upeaa suomen luontoa. Täytyy vielä toivoa, että kelit olisi kohillaan. Myös Sport Surf Center- Kalajoella lupautui lähtemään tukemaan matkaani ja tarjoaa minulle Sup-lautailu elämyksen. Näistä kaikista tulee lisää juttua myöhemmin!

Huomenna torstaina, 7.6 minusta ja matkastani julkaistaan juttu Aamulehden Moro- liitteessä, niin lehti kuin nettiversiona. Käykää kaikki lukemassa!

Loppuviikon tapahtumat on enemmänkin sellaisia ”pysyviä” juttuja. Niistä lisää myöhemmin ;)

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

Tero
You Might Also Like

0 kommenttia

Facebook

Suosituimmat

Instagram